Organizovana sekta Sladjane Velkov!

May 17, 2014 by

 

charlatan

VAŽNO: Nije šala. Shvatite kolege naučnici ozbiljno ovaj problem, njena facebook grupa broji preko 35000 članova i druga 21 000.  Sa tolikim brojem može oboriti broj vakcinisanih ispod 85%! Pojavljuje se na nacionalnoj televiziji i širi lažne podatke. Morate stati u odbranu svoje struke! Morate javno reći STOP ovom ludilu.

Ko su zapravo ove osobe? Niko ne zna. Ono što se zna je:

1. Sladjana Velkov. Živi na relaciji Makedonija – Saudijska Arabija, nezaposlena a ipak sa prihodima dovoljnim za putovanja ovih razmera. Predstavlja se kao doktor, studirala u Nišu, iako na Medicinskom fakultetu u Nišu nema podataka o diplomcu ovog imena. Navodi da je fakultet završila naknadno u Skoplju. Odbija da da podatke javnosti o svojim navodnim pacijentima, koje je opet, navodno izlečila. Deluje preko nekoliko internet grupa. Govori na skupovima organizovanim u sopstvenoj režiji. Zalaže se za ukidanje menstruacije kod žena, jer tvrdi da su otrovane i leči ih “detoksikacijom” – sirovo veganstvo + sungejzing. Bori se protiv vakcinacije i širi lažne podatke o štetnosti vakcina koje je prethodno skinula sa američkih sajtova zaverenika, a ne iz naučnih izvora.

2. Irena Baret. Nezaposlena. Koristi nekoliko imena, Irena Baret, Biljana Baret, Biljana Grba. Takodje se predstavlja kao doktor, iako se pouzdano zna da u svom obrazovanju nema ni jednog dana medicinske struke. Živela u Kanadi, gde je bila pripadnica raw veganske grupacije (sirova ishrana). U tu grupu je uvukla i svoju kćerku, koja se u Srbiji predstavlja kao Marija Borenović, ili na nekim mestima, Aleksandra Baret. Socijalna služba joj u Kanadi oduzima dete i predaje ga hraniteljskoj porodici, posle čega ove dve osobe prelaze u Srbiju, gde nastavljaju delovanja, drzeći tribine, propovedajući, osnivajući tekuće račune za uplate novca naivnih gradjana. Deluje preko internet grupa koje promovisu ishranu sirovom hranom. U poslednje vreme govori na skupovima pod pokroviteljstvom DVERI, gde širi laži o štetnosti GMO hrane. Takve dezinformacije samo štete u borbi protiv korporacija koje nas proglašavaju ludacima. Srbija treba da se suprostavi masovnom korišćenju gmo hrane tako što će reći da nam nije u ekonomskom interesu. Razlog za to je patentirano seme koje morate kupovati stalno, iznova i iznova od Monsanta, čime stvarate ekonomsku zavisnost. Srbija treba da se okrene organskoj proizvodnji, a gmo hrana neka bude popularna u Africi, Kini i ostalim siromašnim/mnogoljudnim državama/kontinentima.

U Srbiji propovedaju: – istočnjacke metode lečenja, poput Ayurvede, koje nemaju potvrdu u savremenoj nauci sem placebo efekta (autosugestija) –  raw veganizam, ishranu isključivo sirovom biljnom hranom i sangejzing, gledanje u Sunce umesto hrane, oba veoma opasna po život ako se pojedinac zaista pridržava istih – izbegavanje vakcinacije dece, što direktno potencijalno utiče na imunitet nacije i onih najosetljivijih na opasne zarazne bolesti, naših mališana, što direktno dovodi u životnu opasnost našu decu. – izbegavanje vakcinacije devojčica HPV vakcinom (protiv raka grlića materice), iako je ovu vakcinu do sada primilo preko 30 000 000 (trideset miliona) devojčica bez i jednog zabeleženog neželjenog dejstva, i iako će ova vakcina spasiti milione života – izbegavanje lečenja modernom medicinom čak i kod najtežih bolesti i stanja, čime dovode u opasnost svakog obolelog. U zamenu nude lečenje ekstremnom dijetom koja još više narušava zdravlje, lečenje gledanjem u Sunce i prodaju sredstva koja ne pomažu, poput “uzemljivača”, što su limene ploče na kojima bolesni treba da stoje ili zeolit, mineral koji nije odobren u medicinske svrhe zbog svog kancerogenog dejstva.

Kao što znate vakcinisanje je veoma bitna stavka jednog društva. Na taj način se pravi kolektivni imunitet i sprečava širenje opakih bolesti od kojih je ranije umiralo na desetine miliona ljudi.

http://balkankomuna.com/naucne-oblasti/medicina/vakcinisati-decu-da-ili-ne/

Zašto ne treba dozvoliti slobodu izbora?

Jednostavno, jer ukoliko ste nevakcinisani vi ukidate pravo na zdravlje drugim ljudima, postajete prenosnik zaraze!

Vakcina nije 100% zaštita, jer NIJE lek. Vakcina podiže imunitet tako što stimuliše stvaranje antitela koja zatim uništavaju viruse/bakterije.

Zašto je dozvoljen izbor u razvijenim drzavama?

Zato što većina tih ljudi nije neobrazovana i sluša savete lekara. Upravo u tim državama stopa vakcinisanih je iznad 95%.

Zašto ne treba dozvoliti slobodu izbora u Srbiji?

1. Zdravstvo u Srbiji ne radi dovoljno na edukaciji građana

2. Srbija je zemlja u tranziciji, siromaštvo i nestalna higijena nas čine rizičnom grupom

3. Kroz Srbiju prolaze azilanti iz visoko rizičnih zemalja kao što su Sirija i Avganistan

4. neobrazovani smo i sujeverni, podložni svakakvoj vrsti manipulacije

5. počeli smo da ne slušamo savete lekara usled pojave interneta i širenja teorija zavere

Primeri sve popularnijih mitova u Srbiji:

1. vakcine nisu pomogle da se iskorene teške i zarazne bolesti.
2. hrani se veganski i nema šanse da dobiješ rak
3. zeolit univerzalni lek za sve bolesti
4. soda bikarbona leči rak
5. HAARP-om amerikanci upravljaju vreme i nanose kišu nad nebeskim narodom
6. srbi su nastali pre ameba ( Jovan Deretić)
7. sangejzing – žvacemo fotone

8. i jedna od najdebilnijih teorija zavere na netu – chemtrails

E sad kad smo objasnili osnove, nadam se da shvatate u kakvoj smo situaciji. Ugroženo je naše zdravlje, zdravlje naše dece i prijatelja. Čitava nacija može vrlo brzo da se nadje u problemu velike epidemije koja će pokositi na hiljade ljudi, ukoliko broj vakcinisanih padne ispod 85%.

Zbog svega ovoga, sastaviću listu najupornijih pristalica nevakcinisanja na netu, koji šire masovno ludilo Sladjane Velkov, kako bih spisak prosledio policiji koja će kasnije da se pobrine za njihovo zbrinjavanje u Mitrovački zatvor.

Mora postojati odgovornost za svoje postupke! Ne interesuje nas šta radite u vaša 4 zida, ali ukoliko krenete da širite netom notorne laži, protiv naučnih činjenica, protiv razuma, koje štete zdravstveno/novčano gradjanima – Balkan Komuna će se pozabaviti vama.

Nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo Clan 254.

(1) Ko se bez odgovarajuce strucne spreme bavi lecenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga, kaznice se novcanom kaznom ili zatvorom do dve godine.(2) Kaznom iz stava 1. ovog clana kaznice se i ko se bez odgovarajuce strucne spreme bavi spravljanjem ili izdavanjem lekova.

Prevara Član 208.

(1) Ko u nameri da sebi ili drugom pribavi protivpravnu imovinsku korist dovede koga lažnim prikazivanjem ili prikrivanjem činjenica u zabludu ili ga održava u zabludi i time ga navede da ovaj na štetu svoje ili tuđe imovine nešto učini ili ne učini,kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.(2) Ko delo iz stava 1. ovog člana učini samo u nameri da drugog ošteti,kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do šest meseci.(3) Ako je delom iz st. 1. i 2. ovog člana pribavljena imovinska korist ili je naneta šteta u iznosu koji prelazi četristopedeset hiljada dinara, učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.(4) Ako je delom iz st. 1. i 2. ovog člana pribavljena imovinska korist ili je naneta šteta u iznosu koji prelazi milion i petsto hiljada dinara,učinilac će se kazniti zatvorom od dve do deset godina.

Nesavesno pružanje lekarske pomoći Član 251.

(1) Lekar koji pri pružanju lekarske pomoći primeni očigledno nepodobno sredstvo ili očigledno nepodoban način lečenja ili ne primeni odgovarajuće higijenske mere ili uopšte očigledno nesavesno postupa i time prouzrokuje pogoršanje zdravstvenog stanja nekog lica, kazniće se zatvorom od tri meseca do tri godine.(2) Kaznom iz stava 1. ovog člana kazniće se i drugi zdravstveni radnik koji pri pružanju medicinske pomoći ili nege ili pri vršenju druge zdravstvene delatnosti očigledno nesavesno postupa i time prouzrokuje pogoršanje zdravstvenog stanja nekog lica.(3) Ako je delo iz st. 1. i 2. ovog člana učinjeno iz nehata,učinilac će se kazniti novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine.

Neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću Član 353.

Ko se neovlašćeno i za nagradu bavi određenom delatnošću za čije obavljanje je po zakonu ili drugim propisima donetim na osnovu zakona potrebna dozvola nadležnog organa, odnosno nadležnog subjekta, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine.

1. Sladjana Velkov https://www.facebook.com/dr.sladjana.velkov

2. Biljana Đorović https://www.facebook.com/biljana.djorovic.10?fref=ts

3. Mara Kern https://www.facebook.com/mara.kern

4. Biljana Diković https://www.facebook.com/flower46

5. Dragana Baša https://www.facebook.com/dragana.i.basa

6. Stevan Obradović https://www.facebook.com/obradovic.stevan

7. Биљана Грба https://www.facebook.com/biljanabarrett

8. Gordana Andric https://www.facebook.com/feelingg74

9. Milena Sve/Mir https://www.facebook.com/milena.ivcinamackova

10. Radmila Poznanovic Dominguez https://www.facebook.com/radmila.dominguez

11. Ružana Petraš https://www.facebook.com/ruzena.petras

12. Lora Skinner https://www.facebook.com/lora.ski.5

Social Comments

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply